Programajánlatok a környéken

Szentgotthárd város megtekintése (Pável Ágoston Múzeum, Színház, Barokk templom, Hársas tó)

Őrség

Hármas határ emlékmű Felsőszölnökön

Szentgotthárdi csata emlékkereszt Mogersdorfban

Ausztriai várak: Güssing, Riegersburg, Herberstein

Töltődjön fel karácsony előtt! Pihenjen Rábavidéken!

Töltődjön fel karácsony előtt! Pihenjen Rábavidéken!

Már november elejétől érezni lehet a karácsony előkészületeit, ugyanis ilyentájt elindul a roham az ajándékok beszerzésével kapcsolatban, ami egy idő után igencsak fárasztónak hat és mire elérkezne karácsony, a fáradtság miatt képtelenség élvezni az ünnep pillanatait. Ha inkább még mellőzné a készülődést, és a vásárlási roham előtt energiával töltődne fel, szakadjon ki a hétköznapokból, és pihenjen Rábavidéken!

Őrségi szállásunkon lehetőséget kap a minőségi pihenéshez és kikapcsolódáshoz, amihez komfortos szobákat és kényeztető szolgáltatásokat is biztosítunk, és ha kellően feltöltődött energiával, felfedezheti a környék természeti kincseit, amik ebben az időszakban is különlegességeket tartogatnak a látogatók számára.

Ha még az ünnepek előtti feltöltődést választja őrségi szállásunkon, nemcsak rápihenhet a karácsonyi készülődésre, hanem életre szóló élménnyel is gazdagodhat, ráadásul a téli táj nem mindennapi látványt biztosít, ezt pedig vétek kihagyni!

Várjuk szeretettel egy remek kellemes pihenésre Rábavidéken!

Pihenjen a 3-as határban szilveszterkor is!

Pihenjen a 3-as határban szilveszterkor is!A karácsonyt általában a legtöbben a családjuk körében töltik, az otthon meghitt falai között. Ilyenkor a legfontosabb az együtt töltött idő, az otthon melege, a közös készülődés és az ünneplés. A szilveszter ennél már kötetlenebb program, a karácsony után sokan inkább kimozdulnak és elutaznak, hogy kényelemben, vendégeskedve köszönthessék az újévet. Miért ne lehetne ez a helyszín Szentgotthárdon, a Lipa Hotelben? Töltse a szilvesztert és az újév első napjait egy hangulatos szállodában, válassza a 3-as határbeli pihenést!

A karácsonyi sürgés-forgást, készülődést teljesen kipihenheti, végre nem Önnek kell főzni, rendet tenni! Élvezze, hogy vendégül látják, finom ételeket ehet, szilveszterkor pedig mulasson szeretteivel nálunk, búcsúztassa az óévet hotelünkben, és pihenjen a 3-as határ közelében!

Szilveszteri csomagunkban mindent megtalál, ami egy három napos kikapcsolódáshoz nélkülözhetetlen, és a 3-as határbeli pihenést felejthetetlenné teszi. Finom ételek, figyelmes kiszolgálás, pezsgő, tánc és gálavacsora! Foglaljon helyet időben, és szilveszterezzen a Lipa Hotelben!

Látnivalók az Őrségben

Őrségi szállásunk Magyarország legnyugatibb csücskében fekszik, gyönyörű környezetben, Szentgotthárdon. A környéken számtalan látnivaló vár minden korosztályt, most a hozzánk közelebb esőket szedtük össze.

Az Őrség egyedülálló tájai és falusi vendégszeretete mindenkit rabul ejt. Számos kulturális programot is találnak az érdeklődők: érdemes meglátogatni Szalafő-Pityerszeren a felújított Őrségi Népi Műemlékegyüttest, a pankaszi szoknyás haranglábat vagy az itt található kovácsműhelyeket. Picit kell csak messzebb menni, és megtekinthető az őriszentpéteri templom, amely gyönyörű freskóiról híres.

Aki az aktív pihenés híve, az sem fog unatkozni! Rengeteg túralehetőség, kerékpár kölcsönzési és lovaglási lehetőség található a környéken!

Ha valaki ellátogat őrségi szállásunkra, nem szabad kihagynia a környékre jellemző gasztronómiai érdekességeket sem: az erdei gombaleves, a dödölle, a vadpörkölt, vagy az édesszájúak kedvence, a tökös-mákos rétes mind leveszi a lábáról a kóstolóját.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretné a hétköznapokat Szentgotthárdon és környékén kipihenni! Őrségi szállásunk várja Önt!