Programajánlatok a környéken

Szentgotthárd város megtekintése (Pável Ágoston Múzeum, Színház, Barokk templom, Hársas tó)

Őrség

Hármas határ emlékmű Felsőszölnökön

Szentgotthárdi csata emlékkereszt Mogersdorfban

Ausztriai várak: Güssing, Riegersburg, Herberstein

 

Töltődjön fel karácsony előtt! Pihenjen Rábavidéken!

Töltődjön fel karácsony előtt! Pihenjen Rábavidéken! Már november elejétől érezni lehet a karácsony előkészületeit, ugyanis ilyentájt elindul a roham az ajándékok beszerzésével kapcsolatban, ami egy idő után igencsak fárasztónak hat és mire elérkezne karácsony, a fáradtság miatt képtelenség élvezni az ünnep pillanatait. Ha inkább még mellőzné a készülődést, és a vásárlási roham előtt energiával töltődne fel, szakadjon ki a hétköznapokból, és pihenjen Rábavidéken!

Őrségi szállásunkon lehetőséget kap a minőségi pihenéshez és kikapcsolódáshoz, amihez komfortos szobákat és kényeztető szolgáltatásokat is biztosítunk, és ha kellően feltöltődött energiával, felfedezheti a környék természeti kincseit, amik ebben az időszakban is különlegességeket tartogatnak a látogatók számára.

Ha még az ünnepek előtti feltöltődést választja őrségi szállásunkon, nemcsak rápihenhet a karácsonyi készülődésre, hanem életre szóló élménnyel is gazdagodhat, ráadásul a téli táj nem mindennapi látványt biztosít, ezt pedig vétek kihagyni!

Várjuk szeretettel egy remek kellemes pihenésre Rábavidéken!